Ontdek het unieke Artplan

Het Artplan van Kunstuitleen Sous-Terre is een unieke mogelijkheid voor het verrijken van uw woon- en werkomgeving met hedendaagse kunst. Met gebruikmaking van het kunstuitleensysteem kunt u namelijk uw woning en bedrijfsruimte nagenoeg gratis inrichten met prachtige kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. Het Artplan is uniek in Nederland en is nu voor iedereen beschikbaar. Voor ieder budget hebben wij een passend aanbod.

Sparen in plaats van huren

Het Artplan biedt u de gelegenheid om vanaf € 15,- per maand voor kunst te sparen en op een zeer klantvriendelijke wijze kwalitatief hoogwaardige kunstwerken in huis te halen, waarvoor u geen huur hoeft te betalen. De maandelijkse bijdrage wordt bij ons namelijk volledig als spaartegoed gereserveerd. Aangezien het huurtarief van de meeste andere kunstuitlenen rond 1% van de waarde van het kunstwerk bedraagt, bespaart u bij ons op jaarbasis maar liefst 12%. Bovendien kunt u met gebruikmaking van ons spaarplan op termijn het kunstwerk van uw dromen in eigendom krijgen.

Artplan

Profiteer van een groot aantal voordelen

Het Artplan van Kunstuitleen Sous-Terre biedt u een groot aantal voordelen ten opzichte van andere kunstleen aanbieders. Zo profiteert u bij ons onder andere van:

  1. Een zeer laag inschrijftarief. U betaalt slechts € 25,- inschrijfgeld voor een volledig lidmaatschap. Hierbij geldt zelfs een korting van € 10,- als u zich online aanmeldt.
  2. U heeft voor een bedrag vanaf € 15,- euro in de maand het recht om hoogwaardige kunstwerken tot een bedrag van € 500,- in bruikleen te nemen. Voor elke € 500,- dat een kunstwerk meer waard is, spaart u € 5,- per maand meer.
  3. De maandelijkse kosten voor het lenen van de kunstwerken, worden gezien als spaartegoed.
  4. Met het spaartegoed dat u opbouwt in de loop der tijd kunt u ieder gewenst kunstwerk aanschaffen. Hierbij heeft u de keuze uit duizenden werken van befaamde kunstenaars.
  5. U kunt onze kunstwerken lenen voor een periode van 6 maanden. Nadat de leenperiode is verstreken, kunt u het geleende werk aankopen of ruilen voor een ander kunstwerk van uw keuze.
  6. Voor het vervoeren en plaatsen van de geleende kunstwerken kunt u gebruik maken van onze klantgerichte hulpdiensten. Tegen een kleine vergoeding zorgen wij voor passend vervoer.
  7. Bij ieder kunstwerk ontvangt u van ons een goede beschermhoes, waardoor de kunstwerken goed beschermd worden tegen beschadigingen.
Marjan Smit Kade Noord Prent

Huren in plaats van sparen

Ook als u om wat voor reden dan ook geen gebruik wilt maken van onze spaarregeling is het aantrekkelijk om u in te schrijven voor het Artplan. Ons Artplan biedt u ook de gelegenheid om gebruik te maken van onze uiterst gunstige kunstshuurregeling. Bij deze regeling profiteert u weliswaar niet van alle voordelen die hierboven zijn benoemd, maar ook met onze kunsthuurregeling bent u financieel gunstig uit. Het huurtarief dat wij hanteren kan namelijk als één van de voordeligste van Nederland worden aangemerkt. Ook op deze manier krijgt u voor weinig geld goede kunst in huis.

Kom meer te weten over de mogelijkheden van onze kunstuitleen en bekijk alle informatie over de kunstuitleenregeling.