Kwaliteit gegarandeerd

Voor het meest uitgebreide assortiment aan kunstwerken moet u bij kunstuitleen Sous-Terre in Aalsmeer zijn. Wij beschikken over een prachtige collectie aan schilderijen en beelden in diverse stijlen en van gerenommeerde kunstenaars. Wij bieden u moderne kunst gemaakt door professionele kunstenaars zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van ons aanbod.

Lenen zonder huurkosten

Ons Artplan is uniek en totaal anders dan bij alle andere kunstuitlenen in Aalsmeer en omstreken. U betaalt namelijk helemaal geen huur voor het lenen van onze kunstwerken. In plaats daarvan wordt het vaste lage maandelijkse bedrag dat u ons betaalt direct en in zijn geheel omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u een schilderij of een sculptuur, op het moment dat het u uitkomt, aanschaffen. U kunt hierbij kiezen uit de gehele kunstcollectie van galerie Sous-Terre, bestaande uit meer dan 3000 kunstwerken.

Kunstuitleen Zwolle -

Ontdek alle voordelen van ons Artplan

Ons Artplan biedt vele voordelen voor al onze klanten in Aalsmeer. Of u nu een kenner of een liefhebber bent. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige kunst of slechts een leuk schilderij zoekt voor boven de bank in de woonkamer, bij ons kunt u altijd slagen. Wij hebben hier een aantal voordelen van ons Artplan voor u op een rij gezet:

  • De inschrijfkosten bedragen slechts € 25,-. Indien u zich online aanmeldt, ontvangt u € 10,- korting
  • Al vanaf een maandelijkse bijdrage van € 15,- kunt u de meest hoogwaardige kunst lenen
  • Ons professionele personeel verzorgt het vervoer van al uw kunstwerken
  • Dankzij de leenperioden van 6 maanden, kunt u de kunstwerken regelmatig wisselen
  • Het volledige maandelijkse bedrag vormt een spaartegoed en u betaalt dus geen huur
  • Wij leveren een gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Met uw opgebouwde spaartegoed kunt u uw favoriete kunstwerken zelf aanschaffen

Zo is het erg voordelig om uzelf in te schrijven voor ons Artplan. Dit geldt ook indien u geen gebruik wilt maken van onze spaarreling, maar onze kunst wilt huren. In dat geval spaart u niet, maar profiteert u wel van een ontzettend laag huurpercentage van 0,6 % per maand. Ook hiermee zijn wij de goedkoopste kunstuitleen van Nederland.

Direct online inschrijven

Schrijf uzelf direct in voor onze kunstuitleen in Aalsmeer of lees meer informatie op onze website. Kiest u voor ons, dan kiest u voor één van de beste, maar zeker de meest voordelige kunstuitleen van Nederland.

Kunstuitleen Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0297
Gemeente: Aalsmeer
Veghel vlag