Betaalbare kwaliteit

Woont u in Alkmaar en bent u op zoek naar betaalbare kunst van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres! Ons assortiment is voorzien van prachtige werken van gerenommeerde kunstenaars. Zo garanderen wij kunst van de allerbeste kwaliteit die uw woon- of werkomgeving sfeer geven en waarmee u zich zowel privé als met uw bedrijf kunt onderscheiden.

Ons concept

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld voor de kunstuitleen in Alkmaar. Dankzij ons Artplan kunt u werken lenen voor een vaste lage maandprijs. Deze prijs wordt bovendien direct omgezet in een spaartegoed waarmee u binnen de kortste keren onze kunst kunt aanschaffen. In feite kost het lenen van onze kunst op zich u dus niets. Op deze manier kan iedereen, zelfs mensen met een zeer klein budget van kunst genieten met ons Artplan!

Kunstuitleen Alkmaar

De voordelen die wij u bieden

Het spaar plan kan u een aantal fantastische voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Slechts € 15,- inschrijfgeld als u zich online aanmeldt
  • Hoogwaardige kunst vanaf € 15,- per maand
  • Vervoer en plaatsen van uw kunst door onze professionals
  • Regelmatig inwisselbaar, dankzij een leenperiode van 6 maanden
  • Uw huurbedrag vormt een spaartegoed
  • Beschermhoes voor al uw kunstwerken
  • Koop kunst naar keuze met uw spaartegoed

U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze kunsthuurregeling in plaats van het spaarplan. U huurt dan onze kunst en betaalt slechts een klein percentage van de koopprijs van uw kunstwerk naar keuze.

Direct aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in onze kunstuitleen in Alkmaar, dan kunt u zich direct online aanmelden. Vul het online formulier in en ontdek meer over onze kunstuitleen bij u in de buurt! Mocht u echter nog vragen hebben over het concept of over uw persoonlijke situatie in Alkmaar, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons vriendelijke personeel. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 072
Gemeente: Alkmaar
Alkmaar vlag