Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een professioneel aanbod in kunstuitleen in Almelo? Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, waar we u graag van dienst zijn met ons uitgebreide assortiment. Wij beschikken over kunstwerken uit diverse stijlen en van diverse gerenommeerde kunstenaars. Onze werken zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit en daar kunt u goedkoop van profiteren.

Een unieke aanpak

Wij hebben speciaal voor u een uniek Artplan ontwikkeld dat ongekend is in Almelo en omstreken. Zo betaalt u bij ons een laag maandelijks bedrag om onze kunstwerken te lenen. Dit bedrag wordt echter direct omgezet in een spaartegoed waarmee u na verloop van tijd werken vanuit onze kunstuitleen en galeries kunt aanschaffen!

Kunstuitleen Almelo

Bekijk de voordelen van ons Artplan

Ons spaar plan brengt diverse voordelen met zich mee voor al onze klanten in Almelo. Bijvoorbeeld:

  • De inschrijfkosten zijn slechts € 25,- en u krijgt nog eens € 10,- korting als u dit online doet
  • U kunt al vanaf € 15,- hoogwaardige kunst lenen
  • Wij helpen u bij het vervoer van de kunstwerken
  • Leenperiodes zijn 6 maanden, zodat u regelmatig kunt wisselen
  • Het huurbedrag wordt omgezet in spaartegoed
  • Ieder kunstwerk komt met een gratis beschermhoes
  • Met het spaartegoed kunt u kunstwerken naar keuze kopen

Wanneer u geen gebruik wilt maken van de kunstuitleenregeling met spaartegoed, kunt u overigens ook ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kunsthuurregeling. Ons huurtarief kan als één van het meest voordelig van Nederland worden aangemerkt en u kunt ook hiermee op een voordelige manier kunst in huis halen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen? Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Als u echter al enthousiast bent over ons Artplan kunt u uzelf direct online inschrijven. Zo ontdekt u binnen de kortste keren de verfijndheid en kwaliteit van onze kunstuitleen in Almelo. Of het nu om uw woon- of werkruimte gaat en hoe groot uw budget ook is, wij staan voor u klaar.

Kunstuitleen Almelo
Provincie: Overijssel
Netnummer: 074
Gemeente: Almelo
Almelo vlag