Kies voor kwaliteit

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, waar we al jarenlang de beste kunstuitleen in Apeldoorn en omstreken exploiteren. Niet alleen maken wij gebruik van een uniek concept en bieden wij dit aan tegen een scherpe prijs, onze kunstwerken zijn ook nog eens van een hoogwaardige kwaliteit. Zo zitten er veel gerenommeerde kunstenaars in onze stal.

Voor iedereen beschikbaar

Wij bieden u een concept aan dat ongeëvenaard is in Apeldoorn. Dankzij ons Artplan kunt u namelijk gratis kunst lenen! U betaalt ons slechts een vaste lage prijs per maand, maar dit geld wordt omgezet in een spaartegoed. Wanneer u voldoende tegoed heeft opgebouwd, kunt u direct kunstwerken uit ons assortiment kopen. Zo is de aankoop van kunst met een bescheiden budget mogelijk.

Kunstuitleen Apeldoorn

Ontdek de voordelen van onze diensten

Ons spaar plan kan u vele voordelen bieden. Onze klanten in Apeldoorn profiteren onder andere van het volgende:

  • Een inschrijftarief van slechts € 25,- en slechts € 15,- wanneer u uzelf online inschrijft
  • Kunst lenen kan al vanaf € 15,- per maand
  • Onze professionele medewerkers helpen u bij het transport
  • Regelmatig van kunstwerken wisselen dankzij een leenperiode van 6 maanden
  • Uw huurbedrag vormt direct een spaartegoed
  • Ieder kunstwerk wordt geleverd met een gratis beschermende hoes
  • Uw favoriete kunstwerken kunt u direct aanschaffen zodra u genoeg tegoed hebt opgebouwd

Wilt u gebruik maken van onze kunst huur regeling, waardoor u niet spaart maar huurt? Dat kan natuurlijk ook. U betaalt dan een maandelijkse vaste lage vergoeding. Dit is een klein percentage van de verkoopwaarde van het kunstwerk dat u huurt.

Meld u direct aan!

Mocht u interesse hebben in onze kunstuitleen in Apeldoorn, dan kunt u uzelf direct online aanmelden. Gebruik hiervoor het online formulier. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze kundige medewerkers als u nog vragen hebt over onze werkwijze of over onze kunstuitleen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Netnummer: 055
Gemeente: Apeldoorn
Apeldoorn Vlag