Ruime collectie

Woont u in Breda en bent u op zoek naar een galerie of kunsthandel die beschikt over een ruime collectie aan diverse kunstwerken? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Onze werken zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Binnen onze stal aan kunstenaars zitten namelijk veel grote namen.

Uniek Artplan

Wist u dat u tegenwoordig kunst kunt lenen zonder hiervoor te betalen? Ons unieke Artplan stelt u in staat om hoogwaardige kunst in huis te krijgen zonder dat u hiervoor huur betaalt! In plaats daarvan bouwt u met uw inleg een spaartegoed op waarmee u kunstwerken uit de gehele collectie van zowel onze kunstuitleen als galerie kunt kopen. Zo betaalt u in principe alleen voor de kunstwerken die u koopt en is de kunstuitleen gratis!

Kunstuitleen Breda

De voordelen op een rijtje

Onze klanten in Breda kunnen profiteren van de vele voordelen die ons spaar plan biedt. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld en een korting van € 10,- wanneer u dit online doet
  • Leen hoogwaardige kunst al vanaf € 15,- per maand
  • Hulp bij het transport en het plaatsen van uw kunstwerken
  • Leenperioden van 6 maanden zodat u regelmatige afwisseling hebt
  • Bouw een spaartegoed op en betaal geen huurkosten
  • Kunstwerken komen inclusief gratis beschermende hoes
  • Met uw spaartegoed kunt u uw favoriete kunstwerken aanschaffen

Wilt u geen gebruik maken van ons spaar Art plan, maar de kunst wilt huren? Ook dan kunt u bij ons terecht. In dat geval betaalt u een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is slechts een fractie van de koopwaarde van de kunstwerken die u huurt.

Eenvoudig online inschrijven

Heeft u interesse in onze kunstuitleen of ons Artplan? Schrijf uzelf dan direct online in! Dit kan eenvoudig dankzij het online formulier. Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over onze kunstuitleen in Breda. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Breda
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 076
Gemeente: Breda
Breda Vlag