Prijs- kwaliteitverhouding

Op zoek naar betaalbare kunst in Den Haag? Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs hoogwaardige kunst lenen en aanschaffen. Bekijk onze kunstcollectie op onze website en besef de hoge kwaliteit van onze kunstwerken.

Revolutionair Artplan

Kunst lenen zonder te betalen? Dat kan met ons revolutionaire Artplan! U betaalt bij ons geen huurbedrag voor kunstuitleen, maar u bouwt een spaartegoed op. Met dit spaartegoed kunt u vervolgens kunstwerken uit onze collectie aanschaffen. Het lenen van kunst in Den Haag was nog nooit zo voordelig!

Kunstuitleen Den Haag

Hagenaren profiteren van ons Artplan

Onze klanten in Den Haag genieten van talloze voordelen dankzij ons eigentijdse spaar plan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • U betaalt slechts € 25,- aan inschrijfgeld, of € 15,- bij een online inschrijving
  • U kunt al kunst lenen vanaf € 15,- per maand
  • U kunt onze professionals om hulp vragen bij het transport van uw kunst
  • U wisselt regelmatig van kunstwerken dankzij fijne leenperiodes
  • U bouwt direct een spaartegoed op en betaalt zo geen huur
  • U ontvangt een beschermhoes bij ieder kunstwerk, geheel zonder kosten
  • U kunt kunstwerken aanschaffen met uw opgebouwde spaartegoed

Kunstuitleen zonder te sparen? Dat kan uiteraard ook. U betaalt in dat geval iedere maand een laag vast bedrag voor de huur van de kunstwerken. Gelet op ons zeer scherpe huurtarief, is dit echter slechts een fractie van de verkoopwaarde van de kunstwerken.

Meld u direct aan!

Heeft u interesse in ons Artplan en/of in onze kunstuitleen in Den Haag? U kunt uzelf direct inschrijven via onze website. Bekijk daarvoor het online formulier. Mocht u nog vragen hebben, wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 070
Gemeente: Den Haag
Den Haag vlag