Ruime collectie

Woont u in Den Helder en bent u op zoek naar een ruime collectie kunstwerken? Dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij beheren een zeer uitgebreid assortiment van hoogwaardige kunstwerken, die wij u op een uiterst aantrekkelijke manier kunnen aanbieden. U kunt bij ons genieten van goede kunst zonder teveel te betalen!

Uitzonderlijk concept

Wij runnen onze kunstuitleen in Den Helder op een geheel eigen en unieke manier. Dit komt door ons Artplan, een uitzonderlijk concept. Bij ons wordt uw maandelijks te betalen bedrag voor 100% omgezet in een spaartegoed, waarmee u na verloop van tijd kunstwerken kunt aanschaffen. Op deze manier werkt geen enkele kunstuitleen in Nederland!

Kunstuitleen Den Helder

Bekijk de vele voordelen

Kiezen voor ons spaar plan staat gelijk aan kiezen voor voordelen. Onze klanten in Den Helder die hiervan gebruik maken, genieten onder andere van de volgende voordelen:

  • Slechts € 25,- inschrijfgeld met een online korting van € 10,-
  • Al vanaf € 15,- per maand kunt u bij ons lenen
  • Vervoer en plaatsing van kunstwerken kan eventueel worden verzorgd
  • Leenperioden van 6 maanden bieden genoeg kans voor afwisseling
  • Huurbedragen worden onmiddellijk omgezet in spaartegoeden
  • Gratis beschermhoezen worden bij ieder kunstwerk meegeleverd
  • Kunstwerken uit onze collectie aanschaffen met uw spaartegoed

Wilt u wel gebruik maken van onze kunstuitleen, maar u wilt hierbij niet de spaarvariant gebruiken, dan kunt u gebruik maken van onze super aantrekkelijk kunstverhuur regeling. Onze verhuur kenmerkt zich namelijk door een zeer voordelig huurtarief, waardoor u slechts een fractie van de koopwaarde betaalt.

Vraag het ons gerust

Wilt u uzelf nu direct inschrijven voor onze kunstuitleen in Den Helder? Geef u dan onmiddellijk online op via het formulier op onze website. U kunt natuurlijk ook eerst even contact opnemen en ons alle vragen stellen die u nog heeft over onze kunstuitleen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Den Helder
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0223
Gemeente: Den Helder
Den Helder Vlag