Ruime collectie

Woont u in Dordrecht en bent u op zoek naar een mooi kunstwerk voor aan de muur? Als dat zo is, dan bent u bij Kunstuitleen Sous-Terre aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over een zeer uitgebreid assortiment kunstwerken in diverse stijlen. Op onze site bij ‘ kunstcollectie online’ kunt u onze enorme collectie hedendaagse kunst bekijken. Kunstwerken die bovendien gemaakt zijn door professionele kunstenaars.

Uniek Artplan

Het concept dat wij hebben ontwikkeld is uniek binnen de kunstwereld in Dordrecht. Voor het lenen van kunst betaalt u bij ons iedere maand een vast laag bedrag. Het bijzondere is echter dat dit bedrag volledig en direct wordt omgezet in een spaartegoed. Hiermee creëert u een spaarpot waarmee u na een tijdje uw favoriete werken uit onze collectie kunt kopen. Zo bieden wij u dus in principe gratis kunstuitleen aan!

Kunstuitleen Dordrecht

De vele voordelen van het Artplan

Ons Artplan biedt vele voordelen, zeker wanneer u gebruik maakt van ons spaar plan. Onze klanten in Dordrecht kunnen wij onder andere het volgende aanbieden:

  • Betaal slechts € 15,- aan inschrijfgeld bij een online inschrijving
  • Leen al vanaf € 15,- per maand kunstwerken van hoge kwaliteit
  • Laat u helpen bij het vervoeren en plaatsen van de kunstwerken
  • Wissel regelmatig van kunstwerken dankzij de leenperioden van 6 maanden
  • Bouw direct een spaartegoed op met het huurbedrag
  • Ontvang een gratis beschermhoes bij ieder kunstwerk
  • Schaf uw favoriete kunstwerken aan met uw opgebouwde spaartegoed

U kunt ook bij ons terecht als u geen gebruik wilt maken van het spaarplan. U profiteert dan weliswaar niet van alle bovengenoemde voordelen, maar ook met onze kunstverhuur kunnen wij u een prachtig aanbod doen. Voor slechts een fractie van de koopwaarde kunt u namelijk bij ons de mooiste kunst huren.

Meld u direct aan!

Wilt u uzelf direct aanmelden voor ons Artplan? Kijk dan even bij het online inschrijfformulier op onze website. Met vragen kunt u terecht bij onze ervaren medewerkers. Kijk even onder contactgegevens en neem direct contact op. Ze vertellen u graag meer over onze kunstuitleen in Dordrecht. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 078
Gemeente: Dordrecht
Dordrecht Vlag