Kwaliteitskunst

Wij bieden al geruime tijd hoogwaardige kunst aan in Eindhoven. Met een uitgebreide collectie in allerlei stijlen, hebben wij voor ieder wat wils. Bovendien zijn alle kunstwerken van topkwaliteit. Wij werken namelijk alleen met professionele kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld met hun realistisch, naturalistisch, symbolisch, of suggestief abstract werk meer dan verdiend hebben.

Unieke service

Met ons Artplan kunnen wij u een service aanbieden die uniek is binnen de kunstwereld in Eindhoven. Het belangrijkste kenmerk is dat het maandelijks door u te betalen bedrag wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. U betaalt geen huur, maar spaart. Op deze manier kunt u eigenlijk gratis gebruikmaken van onze kunstuitleen!

Kunstuitleen Eindhoven

Ontdek de vele voordelen

Ons Artplan biedt talloze voordelen. Onze klanten in Eindhoven kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de onderstaande punten:

  • Slechts € 25,- aan inschrijfgeld, met een korting van € 10,- bij een online inschrijving
  • Kunst lenen vanaf een maandelijks bedrag van € 15,-
  • Eventuele hulp bij het vervoeren en plaatsen van de werken
  • Regelmatig van kunst wisselen dankzij een leenperiode van 6 maanden
  • Onmiddellijk een spaartegoed opbouwen met het huurbedrag
  • Gratis beschermende hoes bij ieder kunstwerk
  • Kunstwerken aanschaffen met uw opgebouwde spaartegoed

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht indien u geen gebruik wilt maken van ons spaarplan, maar wel graag kunst wilt huren. In dat geval bieden wij u onze kunsthuurreling aan. Met deze regeling bouwt u weliswaar geen spaartegoed op, maar kunt u desalniettemin op een goedkope manier goede kunst in bezit krijgen. Ons huurtarief kan namelijk als één van de laagste van Nederland worden aangemerkt.

Vul nu het online aanmeldformulier in!

Interesse in kunstuitleen in Eindhoven? Kijk dan snel bij ons online inschrijfformulier en meld u vandaag nog aan. U kunt echter ook eerst even rustig op onze website rondkijken en contact opnemen met ons klantgerichte personeel. Zij helpen u met al uw vragen over onze kunstuitleen bij u in de buurt. Zij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 040
Gemeente: Eindhoven
Eindhoven Vlag