Kwaliteitswerk

Kunstuitleen Sous-Terre is een betrouwbare aanbieder van kunst in Haarlem. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande kunst. Deze kunstwerken zijn gemaakt door gerenommeerde kunstenaars, maar zijn bovendien ook nog betaalbaar en u kunt ze voor een vast laag bedrag bij ons lenen of huren. Bij ons kunt u in bezit komen van hedendaagse kunstwerken waarmee u de sfeer in uw woning en bedrijfsruimte in Haarlem creëert die u wenst, zonder hiervoor diep in de buidel te hoeven tasten.

Voor ieder budget

Het speciale van onze kunstuitleen is dat u bij ons gebruik kunt maken van een bijzonder concept. Wij hebben namelijk een spaar plan ontwikkeld, waardoor Haarlemmers met vrijwel ieder budget voor kunst bij ons terecht kunnen. In principe betaalt u bij ons namelijk geen huur, maar spaart u voor de koop van het kunstwerk van uw keuze. Zo kunt u voor een bepaalde periode profiteren van geleende kunstwerken, zonder dat u daarvoor geld hoeft uit te geven.

Kunstuitleen Haarlem

Het lenen van kunst kent bij ons talloze voordelen

Het Art plan van onze kunstuitleen kent een groot aantal voordelen. Zo kunnen mensen in Haarlem en omstreken bij ons terecht en profiteren van onder andere:

  • Een minimaal inschrijfbedrag van slechts € 15,- bij online inschrijven
  • Huren van kwaliteitswerken vanaf € 15,- per maand
  • Uitbesteding van het vervoer van de kunstwerken
  • Een leenperiode van 6 maanden, zodat u regelmatig kunst kunt ruilen
  • Optimale bescherming van het kunstwerk door een meegeleverde beschermhoes
  • Het kopen van de kunst van uw keuze met het opgebouwde spaartegoed

Mocht u geen interesse hebben in het opbouwen van spaartegoed bij onze kunstuitleen, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van een voordelig huursysteem. U betaalt dan een bepaald huurbedrag op basis van een laag percentage van de verkoopwaarde.

Ontdek de vele mogelijkheden

Via deze website kunt u zich direct inschrijven als u gebruik wilt maken van ons Arplan. Uiteraard kunt u ook gerust meer informatie aanvragen over onze kunstuitleen. Ga hiervoor naar onze contactgegevens en ontdek de vele mogelijkheden voor kunstuitleen in Haarlem. Wilt u graag vooraf geïnformeerd worden, ook dat is natuurlijk mogelijk. Ons personeel geeft graag het antwoord op al uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 023
Gemeente: Haarlem
Haarlem