Kwaliteit gegarandeerd

Welkom bij Kunstuitleen Sous-Terre, dé specialist in kunstuitleen in Helmond. Wij beschikken over een enorme collectie kunstwerken van de hoogste kwaliteit. Er zitten veel gerenommeerde namen tussen. Het gaat om hedendaagse kunstwerken die zijn gemaakt door professionele kunstenaars. Wij kunnen dan ook garant staan voor de kwaliteit van al onze kunstwerken in Helmond en de regio.

Onderscheidend

Als u besluit om gebruik te maken van onze kunstuitleen, dan komt u er al snel achter dat deze zich onderscheidt van alle andere kunstuitlenen in het land. Wij hebben namelijk een geheel uniek en eigen spaar plan ontwikkeld. Hierdoor betaalt u geen huur, maar bouwt u spaartegoed op waarmee u onze kunstwerken uiteindelijk kunt kopen!

Kunstuitleen Helmond

Bekijk de vele voordelen

Om onze klanten in Helmond een beter inzicht te geven in de voordelen van ons Artplan, hebben we hier een aantal van die voordelen op een rijtje gezet:

  • Al voor € 15,- bent u ingeschreven, wanneer u de inschrijving online afhandelt
  • Slechts € 15,- hoeft u maandelijks te betalen om in aanmerking te komen voor ons Artplan
  • Vervoer en plaatsing kunnen wij op uw verzoek geheel voor u verzorgen
  • Regelmatig van kunstwerken wisselen is eenvoudig dankzij onze flexibele opstelling
  • In plaats van een huurbedrag te betalen, bouwt u eenvoudig een spaartegoed op
  • Uw kunstwerken worden beschermd door de gratis bijgeleverde beschermende hoes
  • Met het opgebouwde spaartegoed kunt u eenvoudig kunstwerken aanschaffen

Het spaar plan biedt dus vele voordelen, maar u bent niet verplicht om u hiervoor in te schrijven, wanneer u gebruik wilt maken van onze kunstuitleen. U kunt ook kiezen voor onze kunsthuurregeling en voor een vast laag maandelijks bedrag onze kunstwerken huren.

Vraag het ons gerust!

Heeft u nog vragen over onze kunstuitleen in Helmond? Neem dan gerust even contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. U kunt uzelf natuurlijk ook direct online aanmelden voor onze kunstuitleen via het formulier.

Kunstuitleen Helmond
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 0492
Gemeente: Helmond
helmond Vlag