Prachtige kunst in huis

Bent u op zoek naar prachtige kunst voor in uw huis of kantoor, maar wilt u geen dure investering doen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij onze kunstuitleen in Hilversum kunst op een goedkope en gemakkelijke manier lenen en daarmee uw huis of kantoor in Hilversum prachtig inrichten. U hebt bij ons de keuze uit duizenden kwalitatief hoogwaardige kunstwerken.

Een ideaal concept

Als u een kunstwerk bij onze kunstuitleen in de regio Hilversum vindt dat tot uw verbeelding spreekt, dan kunnen wij u een ideaal concept aanbieden. Met ons spaar plan kunt u op een gemakkelijke en uiterst voordelige manier kunstwerken lenen. Het maandelijks bedrag dat u betaalt, wordt namelijk voor 100% omgezet in een spaartegoed waarmee u later kunstwerken daadwerkelijk kunt aanschaffen. Met ons spaarplan leent u in feite dus gratis kunstwerken terwijl u later met het opgebouwde spaartegoed kunst bij ons kunt kopen. Op deze manier kunnen wij iedereen, de kans bieden om prachtige kunstwerken in huis of op kantoor te hebben hangen.

Kunstuitleen Hilversum

U kunt profiteren van vele voordelen

Wanneer u zich inschrijft bij ons Artplan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U kunt u al voor €15,- online inschrijven.
  • U hebt recht op bruikleen vanaf €15,- per maand.
  • U krijgt hulp bij het vervoeren en verplaatsen van een kunstwerk.
  • Leenperiodes van 6 maanden.
  • U betaalt geen huur maar dit wordt omgezet naar spaartegoed.
  • U krijgt een gratis beschermhoes.
  • Koop het kunstwerk dat bij u past met het opgebouwde spaartegoed.

U kunt er ook voor kiezen om in plaats van het spaarplan, gebruik te maken van onze kunsthuurregeling. In dit geval huurt u de kunstwerken voor een laag percentage van het aankoopbedrag.

Meld uzelf nu aan

Bent u geïnteresseerd in de kunstuitleen in Hilversum? Meldt u uzelf dan snel aan via onze website en profiteer van de vele voordelen die hierboven genoemd zijn. Zoals vermeld beschikken wij over duizenden prachtige kunstwerken en wij zijn er dan ook van overtuigd dat er is altijd een gepast kunstwerk voor u tussen zit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 035
Gemeente: Hilversum
Hilversum Vlag