Groot assortiment

Bent u op zoek naar een goede kunstuitleen in Leeuwarden? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij lenen kunst uit voor particulier en zakelijk gebruik. Een huis of kantoor aankleden met een mooi schilderij is de finishing touch. Bij ons hebt u de keuze uit duizenden kunstwerken gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Door gebruik te maken van onze kunstuitleen krijgt u de mogelijkheid om op een voordelig manier mooie kunst in uw huis of kantoor te hangen. Bovendien kunt u na bijvoorbeeld 6 maanden een nieuw kunstwerk uitkiezen waardoor u steeds een nieuw kunstwerk heeft hangen.

Kies voor het Artplan

Wij bieden een uniek Artplan aan in Leeuwarden. Met dit concept kunt u voor een vast laag maandbedrag altijd over prachtige kunst beschikken. Het maandbedrag dat u betaalt kunt u opsparen tot een spaartegoed waarmee u in de toekomst een kunstwerk daadwerkelijk kunt aanschaffen. Met dit concept kunnen wij met onze kunstuitleen iedereen van dienst zijn die op zoek is naar mooie kunst.

Kunstuitleen Leeuwarden

Aantrekkelijke voordelen voor mensen uit Leeuwarden

Wanneer u kiest voor het Artplan dat wij aanbieden voor mensen uit Leeuwarden, gelden een aantal aantrekkelijke voordelen bij onze kunstuitleen.

  • U kunt u al voor €15,- online inschrijven.
  • U hebt recht op bruikleen vanaf €15,- per maand. Dit geld voor schilderijen tot een waarde van €500,-. Bij iedere €500,- dat een schilderij duurder is komt een bruikleen prijs van €5,- bovenop de €15,- die u betaalt.
  • U krijgt hulp bij vervoer en verplaatsing.
  • U hebt recht op een leen periode van 6 maanden.
  • U krijgt van ons een gratis beschermhoes.
  • U kunt uw favoriete kunst aanschaffen met het spaartegoed.

Ook als u liever niet spaart voor kunst kunnen wij u van dienst zijn. In dit geval kunt u gebruikmaken van onze kunsthuurregeling. U kunt de kunstwerken huren voor een bepaald maandbedrag dat gebaseerd is op de verkoopprijs van het kunstwerk. Aangezien ons huurtarief tot de goedkoopste van Nederland behoort, bent u ook op deze manier voordelig uit.

Schrijf u nu nog in!

Schrijf u nu nog in via onze website en profiteer van de vele voordelen die wij hebben voor u. U hoeft niet op zoek naar een andere Kunstuitleen in Leeuwarden. Hebt u echter nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Leeuwarden
Provincie: Friesland
Netnummer: 058
Gemeente: Leeuwarden
Leeuwarden Vlag