Groot assortiment

Droomt u van mooie kunst die u in uw eigen huis in Maastricht zou kunnen hangen? Deze wens kunt u nu laten uitkomen. De kunstuitleen in Maastricht biedt de mogelijkheid om prachtige kunst te lenen en hiervan te genieten zonder grote uitgaven te doen. U betaalt een maandelijks bedrag en daarmee kunt u uitzoeken wat u wilt. U hebt bij ons de keuze uit duizenden kwalitatief hoogwaardige kunstwerken die gemaakt zijn door vakkundige kunstenaars.

Kies voor het unieke Artplan

Wij als kunstuitleen bieden u de mogelijkheid om te profiteren van vele voordelen die wij voor u te bieden hebben. Wanneer u lid wordt van het Artplan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons zogenaamd spaarplan. U betaalt hierbij geen huur, maar een vast maandelijks bedrag dat voor 100% wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u op enig moment een kunstwerk kopen dat u het meeste aanspreekt, waarna u daadwerkelijk het eigendom hiervan verkrijgt. Door dit concept is het voor iedereen, ook voor u, mogelijk te genieten van kunst aan de muur omdat onze regelingen geen dure investeringen met zich meebrengen.

Kunstuitleen Maastricht

Interessante voordelen

Wij bieden vele interessante voordelen voor de inwoners van Maastricht. Wanneer u zich inschrijft voor het Artplan kunt u genieten van vele mogelijkheden en gemakken. Hieronder een aantal voorbeelden van de voordelen die u kunt verwachten.

  • Wanneer u zich online inschrijft bespaart u €10,- inschrijfkosten.
  • U heeft al recht op bruikleen vanaf €15,- per maand. Dit geldt voor kunstwerken tot een bedrag van €500,-. Iedere €500,- hierboven kost u €5,- extra.
  • Ook krijgt u hulp bij het vervoeren en verplaatsen van uw kunstwerken.
  • U betaalt geen huur maar een spaartegoed wordt opgebouwd. Hiervan kunt u in de toekomst een kunstwerk aanschaffen. Deze is dan daadwerkelijk van u.
  • Om de kunstwerken te beschermen bieden wij u een gratis beschermhoes aan.
  • Wij geven u leen periodes van 6 maanden.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze kunstuitleen ook al wilt u geen gebruik maken van ons spaarplan. U kunt bij ons namelijk ook kunst huren. In dat geval betaalt u maandelijks een bepaalde huur aan de hand van laag percentage van de aankoopprijs van het kunstwerk. Aangezien ons huurtarief als één van het meest voordelige van Nederland kan worden aangemerkt, bent u ook hiermee goedkoop bij ons uit.

Twijfel niet langer

Twijfel niet langer maar schrijf u nu online in via deze website en bespaar in uw inschrijfkosten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de kunstuitleen in Maastricht. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Maastricht
Provincie: Limburg
Netnummer: 043
Gemeente: Maastricht
Maastricht Vlag