Betrouwbaar kwaliteitswerk

Onze kunstuitleen in Purmerend is een betrouwbare kunstuitleen in de omgeving van Purmerend. U kunt bij ons kiezen uit enkele duizenden kunstwerken die gemaakt zijn door professionele en betrouwbare kunstenaars. De kunstwerken kunnen wij u namens deze kunstenaars ook nog eens betaalbaar aanbieden, waardoor u prachtige kunstwerken kunt lenen voor een laag bedrag.

Een bijzonder concept

Het speciale aan onze kunstuitleen is dat u bij ons gebruik kan maken van een bijzonder concept. Indien u kiest voor ons spaar plan betaalt u geen huur maar wordt het bedrag dat u maandelijks inlegt voor u opgespaard. Met dit spaartegoed kunt u na een tijdje een kunstwerk naar keuze aanschaffen. Dit kunstwerk is dan daadwerkelijk van u. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering te doen en kunt u gedurende lange tijd in feite gratis gebruik maken van onze kunstwerken.

 Kunstuitleen Purmerend

Het Artplan

Wanneer u zich inschrijft voor het spaar plan kunt u profiteren van verschillende voordelen. U hoeft zich echter niet per se hiervoor aan te melden. U kunt namelijk ook gebruik maken van onze kunsthuurregeling. U betaalt dan maandelijks een klein percentage van de prijs van het kunstwerk. In dit geval spaart u dan geen spaartegoed op. Hieronder de voordelen wanneer u zich wel inschrijft voor het spaarplan.

  • Wanneer u zich online inschrijft bespaart u 10 euro. U betaalt nu maar 15 euro.
  • U kunt al prachtige kunstwerken in huis hebben hangen vanaf 15 euro per maand.
  • De leenperiode is 6 maanden.
  • Wij helpen u bij het vervoeren en verplaatsen.
  • U krijgt een beschermhoes van ons.
  • U spaart een spaartegoed op waarmee u later een kunstwerk kan aanschaffen.

Neem contact met ons op

Hebt u vragen of onduidelijkheden over de kunstuitleen in Purmerend? Twijfel niet maar neem gerust contact met ons op. Onze werknemers in Purmerend zullen u graag te woord staan. Zij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Wanneer u zich wil inschrijven voor het Artplan dan kunt u dat doen op deze website.

Kunstuitleen Purmerend
Provincie: Noord-Holland
Netnummer: 0299
Gemeente: Purmerend
Purmerend Vlag