Vind het juiste kunstwerk

Kunst kunt u ook lenen in plaats van direct aanschaffen. Dat is algemeen bekend. Maar u zult zich afvragen, via welke kunstuitleen haal ik kunst in huis. Op deze vraag is wat ons betreft slechts één antwoord mogelijk. Via onze kunstuitleen in Roermond. Wij bieden enkele duizenden kunstwerken aan die gemaakt zijn door professionele kunstenaars. We beschikken dus over een enorm breed assortiment waardoor het voor iedereen mogelijk is het kunstwerk te vinden waar naar hij of zij op zoek is. Een bijkomend voordeel is dat u via onze kunstuitleen niet alleen een prachtig kunstwerk in uw huis in Roermond kunt halen, zonder hiervoor een enorm groot bedrag te hoeven betalen.

Betaalbare kunst

Onze kunstwerken zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens erg betaalbaar. Hierdoor is onze kunstuitleen voor iedereen toegankelijk. Wanneer u een kunstwerk wil lenen betaalt u een klein bedrag per maand. U kunt dus voordelig prachtige kunst in huis halen, voor weinig geld. Speciaal voor onze leden hebben wij een uniek concept bedacht. U betaalt bij ons namelijk geen huur. Uw maandelijkse betalingen worden door ons direct omgezet tot een spaartegoed waarmee u na een tijdje een prachtig kunstobject kunt aanschaffen.

Kunstuitleen Roermond

Vele voordelen voor u

Als u zich inschrijft voor ons spaarplan geniet u van de volgende voordelen:

  • Met het online inschrijven betaalt u maar 15 euro. U bespaart hiermee 10 euro.
  • U kunt al kunst in huis hangen voor 15 euro per maand.
  • U krijgt hulp bij het vervoeren en verplaatsen.
  • De leen periode is 6 maanden of langer.
  • U betaalt geen huur maar dit wordt een spaartegoed. Hiermee kunt u later een kunstwerk aanschaffen.
  • U krijgt van ons een beschermhoes om de kunstwerken te beschermen.

Wanneer u zich niet wil aanmelden voor het spaar plan maar wel gebruik wilt maken van de kunstuitleen dan kan dit natuurlijk ook. In dat geval schrijft u zich in voor onze kunsthuurregeling. U betaalt dan een maandelijks bedrag dat is vastgesteld aan de hand van de prijs van het kunstwerk dat u graag wilt huren. De huur is afhankelijk van de prijs van het kunstwerk. U betaalt dus een klein percentage over de waarde van het kunstwerk. Wij kunnen u echter garanderen dat u bij ons het voordeligst uit bent, ons huurtarief kan namelijk als één van het meest voordelige van Nederland worden aangemerkt.

Vraag om informatie

Hebt u vragen over de kunstuitleen in Roermond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen graag een antwoord geven op uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Twijfel niet te lang, want elke dag dat u niet kunt genieten van onze prachtige kunst in uw huis of kantoor in Roermond, is een dag teveel.

Kunstuitleen Roermond
Provincie: Limburg
Netnummer: 0475
Gemeente: Roermond
Roermond Vlag