De mooiste kunstwerken

Heeft u een prachtig kantoor of een mooie woning maar u mist sfeer of uw persoonlijke touch? Kies er dan voor om dit met mooie kunstwerken te veranderen. Onze kunstuitleen in Rotterdam zal u daarbij van harte ondersteunen. Wij beschikken over een divers assortiment kunstwerken die gemaakt zijn door professionele kunstenaars. Omdat wij ook nog eens selectief te werken gaan bij de keuze van deze werken, kunnen wij u verzekeren dat u bij onze kunstuitleen alleen het mooiste van het mooiste werk te zien krijgt.

Toegankelijk

De kunstuitleen is voor iedereen toegankelijk en dat is niet in de laatste plaats te danken aan de zeer gunstige financiële aspecten. Bij ons is het niet duur om prachtige kunst te lenen. U kunt bij onze kunstuitleen al kunst lenen voor vijftien euro per maand. Omdat dit bedrag ook nog eens volledig wordt omgezet in een spaartegoed, krijgt u onze kunst dus in feite gratis in bruikleen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Artplan, dat wij hebben geïntroduceerd. Meld u zich vandaag nog aan en profiteer van vele voordelen.

Kunstuitleen Rotterdam

Welke voordelen kunt u krijgen?

Wanneer u zich inschrijft bij het Artplan kunt u als inwoner van Rotterdam profiteren van verschillende voordelen. De voordelen uitgelicht.

  • U betaalt bij een online inschrijving maar vijftien euro.
  • U kunt al kunst lenen vanaf vijftien euro per maand voor kunstwerken tot vijfhonderd euro. Iedere vijfhonderd euro hierboven op kost u vijf euro extra per maand.
  • Wij helpen u graag bij het vervoeren en verplaatsen van de kunstwerken.
  • Van ons krijgt u een gratis beschermhoes voor om de kunstwerken die u bij ons leent.
  • U betaalt bij ons geen huur. De huur wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u op termijn een kunstwerk kopen. U spaart als het ware voor uw toekomstige kunstwerk.

Ook als u geen gebruik wilt maken van ons spaarplan, maar wel graag onze kunst wilt lenen, kunt u zich inschrijven voor het Artplan. U kunt namelijk ook via onze kunsthuurregeling bij ons kunst lenen. Op basis van een laag huurtarief betaalt u dan een maandelijks bedrag wat is gerelateerd aan de prijs van het kunstwerk.

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor het Artplan via deze website. Hier kunt u ook meer informatie vinden over de kunstuitleen in Rotterdam. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met ons in Rotterdam. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Netnummer: 010
Gemeente: Rotterdam
Rotterdam Vlag