Perfecte kwaliteit

Zou u graag een mooi kunstwerk in huis hebben hangen, maar vindt u het aanschaffen van een kunstwerk erg duur en weet u niet of u kwaliteit wordt geleverd? De kunstuitleen in Sittard biedt u de perfecte oplossing. Wij beschikken namelijk over kwalitatief hoogwaardige kunstwerken die bovendien zeer schappelijk geprijsd zijn. U kunt bij onze kunstuitleen op een goedkope manier kunst lenen en daarbij kunt u kiezen uit duizenden verschillende kunstwerken. De kunstwerken zijn gemaakt door een vaste groep professionele kunstenaars waardoor wij in staat zijn om in Sittard en omgeving kunst te leveren van een perfecte kwaliteit.

Zeer sfeervol

Wij zijn een betrouwbare kunstuitleen die niet alleen beschikt over een grote collectie verschillende soorten kunstwerken maar waarbij u ook nog eens gebruik kunt maken van een revolutionair Artplan. Met ons spaarplan kunt u bij ons kunst lenen waarbij het geld dat u daarvoor betaalt voor 100% wordt omgezet in een spaartegoed . Met het lenen van een kunstwerk bent u in principe geen geld kwijt en kunt u bepaalde ruimtes gratis warmer en sfeervoller maken. U kunt onze kunstwerken voor periodes van een half jaar lenen en vervolgens telkens nieuwe kunstwerken uitkiezen waardoor uw huis of kantoor in Sittard steeds een nieuw interieur heeft.

Kunstuitleen Sittard

U kunt profiteren van verschillende voordelen

U kunt bij onze kunstuitleen profiteren van verschillende voordelen. Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor het Artplan kunnen wij u het volgende bieden:

  • U kunt verschillende kunstwerken lenen voor al 15 euro per maand.
  • Als u zich online inschrijft krijgt u 10 euro korting en betaalt u maar 15 euro.
  • U krijgt van ons een beschermhoes voor de kunstwerken.
  • Bij ons betaalt u geen huur maar u betaalt voor uw eigen spaartegoed. Dit spaartegoed wordt opgebouwd waardoor u uiteindelijk een kunstwerk kunt aanschaffen.
  • Wij kunnen u helpen bij het verplaatsen en vervoeren van de kunstwerken.

Vraag om meer informatie

Heeft u vragen of onduidelijkheden over specifiek de kunstuitleen of vragen over de kunstuitleen in Sittard in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wanneer u zich wilt inschrijven voor het Artplan kunt u dat online op deze website doen. Prachtige kunst in huis halen is niet moeilijk. Als u graag nader geïnformeerd wilt worden, wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Sittard
Provincie: Limburg
Netnummer: 046
Gemeente: Sittard-Geleen
Sittard Vlag