Divers assortiment

Welkom bij de kunstuitleen in Tilburg. U kunt bij ons een keuze maken uit een divers en groot assortiment bestaande uit enkele duizenden kunstwerken. De kunstwerken die wij uitlenen in onze kunstuitleen zijn bovendien gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Omdat iedere kunstenaar een eigen handschrift heeft, is onze kunstcollectie enorm divers. Onze klanten in en rondom Tilburg kunnen wij daardoor op een goede manier van dienst zijn.

Uitstekend concept

Onze kunstuitleen biedt u een uitstekend concept dat ook wel het Artplan wordt genoemd. Dit houdt in dat u geen huur hoeft te betalen over de kunstwerken die u bij ons leent. In plaats daarvan bouwt u bij ons een spaartegoed op. Met dit spaartegoed kunt u op enig moment een kunstwerk aanschaffen. Dit kan een kunstwerk zijn dat u uit de kunstuitleen hebt geleend en graag wilt houden, maar dit kan ook een kunstwerk zijn dat u aantreft in één van onze galeries.

Kunstuitleen Tilburg

Speciale voordelen voor u

Wij bieden speciale voordelen voor u wanneer u gebruik gaat maken van het Artplan. Wanneer u hiertoe besluit bieden wij u de voordelen die hieronder worden benoemd.

  • Online inschrijven voor maar 15 euro.
  • Kunst lenen vanaf 15 euro per maand.
  • Een gratis beschermhoes.
  • Hulp bij verplaatsen en vervoeren.
  • Leen periode van 6 maanden.
  • U kunt een spaartegoed opbouwen waarmee u kunst kunt aanschaffen.

Ook kunt u ervoor kiezen om geen gebruik te maken van ons spaarplan, maar voor onze kunsthuur te gaan. Ook dan kunt u kunst lenen bij onze kunstuitleen. U betaalt dan een bedrag dat wordt vastgesteld aan de hand van de prijs van het kunstwerk dat u graag wil lenen. Aangezien ons huurtarief als één van het meest voordelige van Nederland kan worden aangemerkt, kunnen wij u ook deze manier betaalbaar van dienst zijn.

Antwoord op uw vragen

Heeft u vragen of onduidelijkheden over onze kunstuitleen in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u graag helpen aan het antwoord op al uw vragen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.
Meer informatie kunt u ook vinden op deze website. Ook kunt u uzelf inschrijven voor het Artplan via deze website. U kunt gemakkelijk en goedkoop prachtige kunst in uw huis in Tilburg hangen door ons.

Kunstuitleen Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Netnummer: 013
Gemeente: Tilburg
Tilburg vlag