Kunstwerken in huis

Zou u graag kunst in uw huis willen hebben maar vindt u dit snel te duur worden? Maak dan kennis met onze kunstuitleen in Zeist. Onze kunstuitleen beschikt over prachtige kunstwerken. Ons assortiment is ontzettend groot, divers en betaalbaar, zodat iedereen een keuze kan maken. Bovendien beschikken wij over een unieke kunstregeling waardoor u prachtige kunst in huis kunt halen zonder een fortuin kwijt te zijn. Ook uw huis of kantoor in Zeist kunt u op een goedkope manier inrichten met prachtige kunstwerken.

Variatie in kunst

Wanneer u gebruik gaat maken van ons Artplan kunt u in principe gratis genieten van kunstwerken in uw huis of kantoor. U kunt namelijk bij ons kunst lenen zonder dat u daar huur voor betaalt. Dit komt doordat de maandelijkse betalingen die u verricht, voor 100% worden omgezet in spaargelden. Het leuke is dat u de kunstwerken na een bepaalde tijd kunt wisselen, waardoor u steeds kunt variëren met nieuwe kunstwerken in huis. Steeds een nieuwe sfeer en een ander of gevoel creëren in de ruimte waar u woont of werkt. Genieten van meerdere schilderijen zonder ze aan te hoeven te schaffen, dat is de kunst.

Kunstuitleen Zeist -

Schrijf u in voor ons unieke concept

Wij bieden u als kunstuitleen een verassend en uniek concept aan. U kunt met ons Artplan profiteren van vele voordelen. Met ons spaarplan profiteert u van het volgende:

  • U kunt u inschrijven vanaf 15euro.
  • U kunt kunst lenen vanaf 15euro per maand.
  • U krijgt hulp bij het vervoeren en verplaatsen van kunstwerken.
  • De leenperiodes zijn 6 maanden.
  • Een gratis beschermhoes.
  • Koop kunst naar keuze met het opgebouwde spaartegoed.

Ook kunt u gebruik maken van de kunsthuurregeling als u zich inschrijft voor het Artplan. Bij deze regeling profiteert u weliswaar niet van alle voordelen die hierboven zijn benoemd, maar desondanks is ook dit een financieel gunstige regeling. Het huurtarief dat wij hanteren kan namelijk als uiterst voordelig worden aangemerkt. Ook op deze manier krijgt u voor weinig geld goede kunst in huis.

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor het Artplan in Zeist? Dit kunt u doen via deze website. Wanneer u vragen hebt over de kunstuitleen in Zeist, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u aan al de antwoorden. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Kunstuitleen Zeist
Provincie: Utrecht
Netnummer: 030
Gemeente: Zeist
Zeist Vlag