Een goed adres

Bent u op zoek naar een goede kunstuitleen in Zwolle? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons bent u namelijk aan het goede adres. Wij bieden u een enorme diversiteit kunstwerken aan, gemaakt door gerenommeerde kunstenaars. Kunstenaars met wie wij al tientallen jaren werken en die alleen het mooiste van het mooiste aan ons leveren. De kans dat u bij ons het kunstwerk vindt dat u altijd al wilde hebben in uw huis in Zwolle is dus levensgroot aanwezig. Bovendien is niet onbelangrijk dat wij onze kunst ook nog eens voor de allerbeste prijs kunnen aanbieden. Kom naar onze vestigingen en ontdek de vele mogelijkheden van onze kunstuitleen.

Verassend uniek

Onze kunstuitleen is verassend uniek. Wij bieden u een concept aan dat anders is dan andere kunstuitlenen in Zwolle en overige kunstuitlenen van Nederland. Bij ons kunt u kunstwerken lenen terwijl u onbewust spaart voor het droomkunstwerk dat u straks daadwerkelijk kunt aanschaffen. Uw huur voor de kunstwerken wordt namelijk omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u een mooi kunstwerk aanschaffen. Zo kan uw droom om een prachtig kunstwerk te hebben uitkomen.

Kunstuitleen Zwolle -

Verschillende voordelen

U kunt bij de kunstuitleen van ons profiteren van verschillende voordelen. Naast een enorme kosten besparing, bieden wij u met ons Artplan de volgende privileges:

  • U kunt al kunst huren vanaf 15 euro per maand.
  • De huur wordt omgezet in een spaartegoed.
  • Met het spaartegoed koopt u straks een prachtig kunstwerk naar keuze.
  • U krijgt een beschermhoes voor alle kunstwerken.
  • Wij helpen u met het vervoeren en verplaatsen van kunstwerken.
  • De leen periode is 6 maanden.

Als u de spaarregeling voor u niet interessant is, dan kunt u er ook voor kiezen om onze kunstwerken gewoon te huren bij onze kunstuitleen. Voor de kunstwerken die u wilt hebben betaalt u dan een bepaald bedrag per maand. Het huurtarief wat wij hiervoor gebruiken, geldt als één van de allerlaagste van Nederland. Dus ook met deze formule bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag nu meer informatie aan!

Laat u zich gerust informeren over wat wij te bieden hebben. U kunt bij ons alle informatie opvragen en alle vragen stellen die u te binnen schieten. Wij zullen proberen om op een goede manier een antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard verwelkomen wij u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze kunst het leef en woongenot in Zwolle en omgeving veraangenamen!

Kunstuitleen Zwolle
Provincie: Overijssel
Netnummer: 038
Gemeente: Zwolle
Zwolle vlag