Maak een keuze uit twee opties

Bij Kunstuitleen Sous-Terre kunt u de door u gewenste kunstwerken op twee manieren in bezit krijgen. U kunt kiezen uit een kunstuitleenregeling waarbij wij u geen huur in rekening brengen maar waarbij wij de betalingen die u verricht voor 100% als spaartegoed voor u reserveren en een kunstuitleenregeling waarbij u huur betaalt en geen spaartegoed opbouwt.

De kunstuitleenregeling waarbij u ‘betaalt‘ met spaargelden is uniek in zijn soort en voor nagenoeg iedereen het meest aantrekkelijk. Echter ook degenen die de voorkeur geven aan de traditionele kunsthuurregeling kunnen wij goedkoop van dienst zijn. Zo kennen beide opties verschillende interessante voordelen, zodat zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht kunnen voor bijzondere hedendaagse kunstobjecten.

largeproduct

Ontdek de mogelijkheden

Lees de informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor het lenen van hoogwaardige kunst. Hebt u nog vragen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via het contactformulier op deze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres.

Documenten en formulieren

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden en de formulieren die u kunt gebruiken voor uw inschrijving. Graag ontvangen wij de formulieren ingevuld met duidelijk leesbare BLOKLETTERS. De betreffende formulieren kunt u uitprinten, invullen en vervolgens inscannen. Daarna kunt u de formulieren per e-mail sturen naar info@galerie-sous-terre.nl of per post naar Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23 A, 5396 NT in Lithoijen.