Familiebedrijf

Kunstuitleen Sous-Terre is de afdeling van Galerie Sous-Terre waar bedrijven en particulieren kunstwerken kunnen lenen. Galerie Sous-Terre is in 1989 opgericht in Lithoijen (Noord-Brabant) en heeft inmiddels meerdere vestigingen. Wij zijn een echt familiebedrijf en werken dagelijks met veel passie en liefde voor kunst aan allerlei projecten. Zo beschikken wij naast onze kunstuitleen over enorme expositieruimtes en grote beeldenparken.

Onze collectie en activiteiten

Onze collectie omvat duizenden schilderijen en sculpturen van gerenommeerde kunstenaars. Daarnaast kunt u bij Sous-Terre terecht voor de organisatie van uiteenlopende evenementen in een kunstzinnige en inspirerende omgeving. Voor meer informatie over onze galerie en de activiteiten die wij organiseren, kunt u kijken op www.sous-terre.nl.

Een bijzonder en uniek kunstuitleen concept

Het meest bijzondere van ‘Kunstuitleen Sous-Terre‘ is dat u bij ons kunst kunt lenen, zonder dat u daarvoor huur betaalt. De betalingen die u verricht worden namelijk voor 100% als spaartegoed voor u gereserveerd. Dit spaartegoed kunt u op ieder gewenst moment inzetten voor de aankoop van één van onze kunstwerken. Goed beschouwd krijgt u onze kunst gratis te leen, als u besluit om een kunstwerk aan te kopen. Bekijk wat het Artplan inhoudt en ontdek de vele voordelen die wij voor u in petto hebben op het gebied van kunstuitleen. Lees meer over onze bijzondere kunstuitleenregeling en ontdek dat we niet alleen een kunstspaarregeling hebben, maar ook een super voordelige kunsthuurregeling.

Louis van Marissing Red with blue lines in green Mixed media on board

Meerwaarde van kunst

Kunst geeft sfeer in uw woon- en werkomgeving en met kunst kunt u zich onderscheiden. De meerwaarde van kunst in uw bedrijf bestaat niet alleen uit het het scheppen van een prettig werkklimaat, het verbeeldt ook een modern management. Als onderdeel van de public relations levert dit een bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Goede kunst straalt klasse uit en is een verrijking voor uw bedrijf.

Meer informatie en advies

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen hebben over onze kunstuitleen en graag advies willen voor het lenen van kunstwerken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch 0412-482159 en via ons e-mail adres. Wij brengen graag een passend aanbod voor u uit.